Valikko Sulje

Jäsenyys ja toiminta

Jäseneksi?


Halutessasi liittyä Dandiedinmontinterrierit-DDT ry:n jäseneksi ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin:
Marian Moisander, p. 040 730 1530, jasen@ddtry.fi


Jäsenmaksu vuodelle 2024


Vuosijäsen 25 euroa
Perhejäsen 10 euroa
Maksu tilille FI66 4108 0012 8798 24.
Jäsenmaksu sisältää yhdistyksen jäsenlehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa, sekä Suomen Terrierijärjestön lehden ”Terrilife”.DDT-kerhon lahjajäsenyys uudelle pennun ostajalle


Kasvattaja voi lahjoittaa kerhon ensimmäisen vuoden jäsenyyden uudelle dandien omistajalle ilmaiseksi ilmoittamalla uuden jäsenen yhteystiedot jäsensihteerille!


Toimintaa


Olemme pieni mutta varsin aktiivinen yhdistys. Tärkein tapahtumamme on Dandiepäivät, joille ottaa osaa joka kesä yli kolmannes jäsenistöstämme. Kokoonnumme viikonlopuksi jonnekin päin Suomea tapaamaan muita dandien omistajia, harrastamaan koiriemme kanssa ja oppimaan uutta rodun tiimoilta.


Neljä sukupolvea dandejä Dandiepäivillä 2013
kuva: Reijo Karlsson


Vuoden Dandie


Kaikki näyttelyissä käyneet suomalaiset dandiet ovat mukana Vuoden Dandie -rankingissa, joka perustuu kotimaan virallisten näyttelyiden tuloksiin. Parhaat pisteet keränneelle koiralle myönnetään ”Vuoden Dandie”-arvo, lisäksi kirjataan aina muistiin vastakkaisen sukupuolen paras, paras pentu sekä paras veteraani.


Dandiepäivät


Yhdistyksen päätapahtuma on vuosittain järjestettävät Dandiepäivät. Nämä ovat yhdistyksen kesäpäivät, jotka viime vuosina ovat kestäneet torstai-illasta sunnuntaihin ja keränneet paikalle osallistujia ympäri Suomea.


Tavoitteena on tarjota dandien omistajille jotain hauskaa ja hyödyllistä oman rotumme tiimoilta – ohjelmassa on ollut mm. trimmausopastusta, silmä- ja polvitarkastuksia, eläinlääkärin luento, koiran kotihierontaa, tietoa kasvattajille, erikoistuomarimme vierailu, agilityn alkeita, näyttelyharjoituksia, verijälkiharjoituksia ja noseworkin alkeita.


Lisäksi ohjelmassa on epävirallinen näyttely, Club Show.


Ennen kaikkea kuitenkin päivien tarkoituksena on tuoda rodun harrastajia yhteen, antaa mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon ja mielipiteiden vaihtoon.