Valikko Sulje

Yhdistyksen kevätkokous 2023

DDT-yhdistyksen kevätkokous järjestetään Zoom -kokouksena maanantaina 20.3. klo 19 alkaen.

Kokoukseen pääsee tästä linkistä.


Zoom toimii sekä selaimella että erikseen asennettavalla sovelluksella. Voit osallistua kummalla tavalla tahansa, mutta käyttömukavuus on parempi sovelluksella. Jos osallistut selaimella ja sinulla on mahdollisuus valita käyttämäsi selain, valitse Google Chrome. Zoom toimii parhaiten sen kanssa. 


Tässä vähän tarkempia ohjeita.


Tabletille tai puhelimelle voit ladata ZOOM Cloud Meetings -mobiilisovelluksen. Löydät sovelluksen Google Play-kaupasta sekä Applen Storesta.


Jos haluat, voit testata käyttöä osoitteessa https://zoom.us/test. Englanninkielisessä testihuoneessa pääset mm. testaamaan ohjatusti äänen kuuluvuuden ja mikrofonin toiminnan Test Speak & Microphone -toiminnon avulla.


Varsinaiseen kokoukseen pääset klikkaamalla yllä olevaa osallistumislinkkiä. Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista.


Jos osallistut selaimella, avaa linkki Google Chromella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join.


Kun olet päässyt kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute– ja Start/Stop video -painikkeista.


Toivottavasti tämä helpottaa osallistumista. Tervetuloa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *